17874519257139068.jpg

Een gratis kennismakingsgesprek! 

Tijdens dit gesprek van ongeveer 60 minuten gaan we samen een kijkje nemen naar jouw doelen, voedingspatroon en uitdagingen. Ook kijken we of wij een klik hebben en zal ik je een goed advies geven voor de toekomst. 

Wie weet start jij die dag met jouw Fit Journey! 

Dit gesprek is op dit moment via zoom, maar als de maatregelen het weer toelaten is live in onze Fitbox ook een mogelijkheid. 

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Een lage drempel om eens te ervaren wat voeding met je doet.

 

Voor maar €10,- ga je 6 dagen het 'Fitte ontbijtje' uitproberen en kun je voelen, proeven en ervaren of dit iets is dat jou kan helpen bij het vinden van die balans! 

Het Try Out pakket is incl. kennismakingsgesprek indien gewenst en je krijgt hem thuis gestuurd voor maar €15,- (ophalen is €10,-)! 

Klik hier om een Try Out te bestellen.

IMG_4196.JPG

Een Try Out!

Jouw Fit Journey!

17846739755174061.jpg

Zodra we beiden een goed gevoel hebben starten we met jouw 'Fit Journey'! Een bijzondere reis waarin je leert goed voor jezelf te zorgen, van jezelf te houden en help ik je stap voor stap naar die gezonde levensstijl die jij zoekt. 

Balans en jouw lichaam voeden i.p.v. vullen is de basis en vanuit daar ga jij jouw doelen bereiken. 

Een Fit Journey is altijd inclusief een kennismakingsgesprek, één keer per twee weken een coaching afspraak (indien mogelijk met bodyscan), een persoonlijk Fit plan, een Fit Ontbijt, online workouts en een stok achter de deur om dit keer echt jouw leven te veranderen en jouw dromen waar te maken!

Een Fit Journey is vanaf €133,- per maand, maar in overleg zijn er meer mogelijkheden. Dit bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek. 

Klik hier om een afspraak te maken.

IMG_4198.jpg

Liever zelf shoppen?

Dat kan ook! Klik dan op: webshop en ontdek de wereld van Herbalife Nutrition. De producten worden netjes binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd en je kunt helemaal zelf aan de slag! 

En mocht je er toch niet uitkomen, dan help ik je graag!

Klik rechts op de rode button (Webshop) om naar de online winkel te gaan.