Welcome to my journey!

Alweer een aantal jaren geleden startte mijn reis naar een healthy, active lifestyle. Het is mijn passie om gezond en fit door het leven te gaan en anderen mensen inspireren om hetzelfde te doen is mijn missie.

Na een aantal jaren als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben in mijn eigen salon wilde ik meer betekenen voor andere mensen. Iets bijdragen aan de wereld en wat is er dan mooier dan mensen gezonder en gelukkiger door het leven te laten gaan. Een combinatie van lichaam, mind & soul werd mijn mindset en zo ontstond Fit Ontbijt.

Op dit moment helpt ons team van FIT entrepreneurs iedere maand 250 mensen naar hun resultaat en dit is pas het begin. Ons doel is om samen te werken naar het helpen van 2.000 mensen.

Vrijheid is mijn motivatie.

Als FIT entrepreneur beslis ik zelf hoe hard ik werk, waar, wanneer en met wie. Dit betekent dat ik mijn eigen dromen waar kan maken en het leven kan leiden zoals ik dat wil. Zo werk ik samen met mijn vriend aan onze toekomst, reizen we veel en genieten we volop van het leven. Niet alleen wij, maar ook ons team werkt dagelijks aan het verwezenlijken van hun dromen, i.p.v. de dromen van hun baas. Ik ben persoonlijk van mening dat iedereen hier op aarde is gekomen om het mooiste leven te leven met de lessen die hierin verborgen zitten. Iedereen maakt dingen mee, het gaat erom hoe jij ermee omgaat. Je toekomst in eigen hand nemen is het grootste avontuur dat je aan kunt gaan, maar ook zeker het mooiste!

Schermafbeelding 2020-05-25 om 14.54.51.
Josje Stoekenbroek

Fit entrepreneur

Werken aan jezelf is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Het leven vliegt voorbij,

dus waarom niet nu?